L'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona li ha enviat aquest correu.
Té problemes per veure el correu electrònic?
Faci clic aquí per a veure la versió online.
CIRCULAR 2/24 - ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Benvolgut/da,

De conformitat amb el que disposa l’article 13.1 dels Estatuts de la nostre Corporació, així com a la disposició addicional sisena a la Llei 2/1974, de 13 de febrer, sobre Col·legis Professionals, es convoca a tots els col·legiats, exercents i no exercents, a l’Assemblea General Ordinària a celebrar:

 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Dia:         Dijous, 21 de març de 2024

Hora:      15.00 h en primera convocatòria

                15.30 h en segona convocatòria

Lloc:       Seu Social c/ Victoria Kent, 4 – L’Hospitalet

  

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la Assemblea General Ordinària de data 18 de desembre de 2023.

2.- Examen i aprovació dels comptes de l’exercici de l’any 2023.

3.- Precs i suggeriments.

  

La documentació relativa al primer punt de l’ordre del dia d’aquesta Assemblea, de conformitat amb el que disposa l’article 90.3 dels nostres Estatuts Col·legials, està publicada a l’àrea privada de la pàgina web del Col·legi (recursos/àrea secretaria/documentació assemblees), i també està a la vostra disposició a la Seu Social i a totes les Delegacions Col·legials. En el cas del punt 2, relatiu als comptes del 2023, estarà disponible a partir del dia 6 de març.

Els acords que es prenguin en segona convocatòria, sigui quin sigui el número de col·legiats concurrents, tindran plena validesa.

Així mateix, es recorda el que està regulat en l’article 14 paràgraf 4t. dels nostres Estatuts Col·legials, per la qual cosa aquells col·legiats que desitgin presentar propostes, preguem que les remetin per escrit, a la Secretaria d’aquest Col·legi, abans del proper dia 11 de març.

 

Rebeu una cordial salutació.

                              

Barcelona, 28 de febrer de 2024

 

Eulalia Castellanos Llauger

Secretària General


 

De conformidad con lo que dispone el artículo 13.1 de los Estatutos de nuestra Corporación, así como en la disposición adicional sexta de la Ley 2/1974, de 13 de febrero, sobre Colegios Profesionales, se convoca a todos los colegiados, ejercientes y no ejercientes, a la Asamblea General Ordinaria a celebrar:

 

ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA

Día:          Jueves, 21 de marzo de 2024

Hora:       15.00 h en primera convocatoria

                15.30 h en segunda convocatoria

Lugar:     Sede Social c/ Victoria Kent, 4 – L’Hospitalet

  

ORDEN DEL DÍA

1.- Aprobación, si procede, del acta de la Asamblea General Ordinaria de fecha 18 de diciembre de 2023.

2.- Examen y aprobación de las cuentas del ejercicio del año 2023.

3.- Ruegos y preguntas.

 

La documentación relativa al primer punto del orden del día de esta Asamblea, de conformidad con lo que dispone el artículo 90.3 de nuestros Estatutos Colegiales, está publicada en el área privada de la página web del Colegio (recursos/área secretaria/documentación asambleas), y también está a vuestra disposición en la Sede Social y en todas las Delegaciones Colegiales. En el caso del punto 2, relativo a las cuentas del año 2023, estará disponible a partir del día 6 de marzo.

Los acuerdos que se tomen en segunda convocatoria, sea cual sea el número de colegiados concurrentes, tendrán plena validez.

Así mismo, se recuerda lo que está regulado en el artículo 14 párrafo 4.º de nuestros Estatutos Colegiales, por lo que aquellos colegiados que deseen presentar propuestas, rogamos que las remitan por escrito, a la Secretaría de este Colegio, antes del próximo día 11 de marzo.

 

Recibid un cordial saludo.                                          

 

Barcelona, 28 de febrero de 2024

 

Eulalia Castellanos Llauger

Secretaria General

Dades de contacte

Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona
Victoria Kent, 4-B Local · 08902 L'Hospitalet


Web www.icpb.es · E-mail icpb@icpb.es
Ha rebut aquest e-mail enviat per l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, perquè es un usuari registrat i ha acceptat les condicions d'ús.

Si us plau, no respongui a aquest mail, és un compte de correu electrònic només per enviament de comunicacions i per tant no tenim accés als missatges que ens enviï. Gràcies.