L'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona li ha enviat aquest correu.
Té problemes per veure el correu electrònic?
Faci clic aquí per a veure la versió online.
CIRCULAR 3/24 - ACORDS ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Benvolgut/da,

ACORDS ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

Es comunica a tots els col·legiats, exercents i no exercents, que en l’Assemblea General Ordinària celebrada ahir dia 21 de març de 2024 es van aprovar, per unanimitat, els comptes de l’exercici de l’any 2023.

Els acords adoptats per l’Assemblea són immediatament executius, de conformitat amb el previst a l’article 27 dels Estatuts del Col·legi de Procuradores de Barcelona.

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant la Junta de Govern del Col·legi en el termini d’un mes o directament recurs contenciós davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos, de conformitat amb el previst a l’article 67 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels col·legis professionals.

 

Rebeu una cordial salutació.

Barcelona, 22 de març de 2024

 

Eulalia Castellanos Llauger

Secretària General

 


 ACUERDOS ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA

Se comunica a todos los colegiados, ejercientes y no ejercientes, que en la Asamblea General Ordinaria celebrada ayer día 21 de marzo de 2024 se aprobaron, por unanimidad, las cuentas del ejercicio del año 2023.

Los acuerdos adoptados por la Asamblea son inmediatamente ejecutivos, de conformidad con lo previsto en el artículo 27 de los Estatutos del Colegio de Procuradores de Barcelona.

Contra este acuerdo, que agota la vía administrativa, se puede interponer recurso potestativo de reposición ante la Junta de Gobierno del Colegio en el plazo de un mes o directamente recurso contencioso ante la jurisdicción contencioso-administrativa en el plazo de dos meses, de conformidad con lo previsto en el artículo 67 de la Ley 7/2006, de 31 de mayo, del ejercicio de profesiones tituladas y de los colegios profesionales.

 

Recibid un cordial saludo.

 

Eulalia Castellanos Llauger

Secretària General

 

Dades de contacte

Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona
Victoria Kent, 4-B Local · 08902 L'Hospitalet


Web www.icpb.es · E-mail icpb@icpb.es
Ha rebut aquest e-mail enviat per l'Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, perquè es un usuari registrat i ha acceptat les condicions d'ús.

Si us plau, no respongui a aquest mail, és un compte de correu electrònic només per enviament de comunicacions i per tant no tenim accés als missatges que ens enviï. Gràcies.